• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Dakkapellen

Wilt u meer halen uit uw zolder of bovenverdieping? Een mooie dakkapel geeft u op eenvoudige wijze een paar extra vierkante meter voor een beduidend grotere slaapkamer. Maak van uw krappe zoldertje

Lees meer

Houtreparatie

Als er houtrot is gevonden in uw woning, laat u deze plaatselijk repareren of vervangt u het hout in zijn geheel? Met name voor gevels kan dit snel in prijs oplopen. Aangetast gevelwerk werd vroeger vaak uit gemak geheel vervangen, een dure onderneming.

Lees meer

Plafonds

Plafonds komen in vele soorten en maten. Wij helpen u graag bij het vinden van het beste plafond voor uw woning of bedrijfspand. U krijgt van ons bouwkundig advies en handig inzicht in de mogelijkheden

Lees meer

Renovatie

Een huis op leeftijd vergt vaak enig onderhoud. Renovatie op maat wordt bij Timmerbedrijf Spijkenisse altijd goed aangepakt. De gevel, dakgoten, kozijnen en meer worden netjes onder handen genomen.

Lees meer

Verbouw

Een deel van uw huis verbouwen of een mooie nieuwe aanbouw is een behoorlijke onderneming. Timmerbedrijf Spijkenisse leidt dit voor u in goede banen, met een klantvriendelijke aanpak en ouderwets vakmanschap.

Lees meer

Wanden

Het verdelen van een ruimte met wanden of het verplaatsen van bestaande wanden is voor ons geen enkel probleem. Wij werpen een grondige blik op de plannen van uw pand en kijken precies welke wanden

Lees meer

Kozijnen en deuren

Het plaatsen van nieuwe kozijnen, ramen en deuren wordt door ons team van professionals grondig aangepakt. Ze denken graag met u mee over de verschillende mogelijkheden, ieder met hun voor- en nadelen.

Lees meer

Schilderwerk

Iedereen weet dat goed onderhouden schilderwerk zowel binnen als buiten belangrijk is. U voorkomt houtrot en warmteverlies door losgelaten kitvoegen. Maar wanneer moet er weer geschilderd worden?

Lees meer


Contact

Timmerbedrijf Spijkenisse

Kelvinweg 15

3208 KC Spijkenisse

0181 764001

info@timmerbedrijf-spijkenisse.nl

onderdeel van Timmerbedrijf Spijkenisse