• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Houtreparatie

Als er houtrot is gevonden in uw woning, laat u deze plaatselijk repareren of vervangt u het hout in zijn geheel? Met name voor gevels kan dit snel in prijs oplopen. Aangetast gevelwerk werd vroeger vaak uit gemak geheel vervangen, een dure onderneming. Tegenwoordig gaan we iets verantwoorder te werk en pakken we het probleemgebied directer aan. Met moderne technieken verwijderen we uitsluitend verrotte delen van kozijnen, ramen of deuren. Deze worden weer netjes opgevuld met vulmiddel en waar nodig een nieuw houten deel. Een strakke afwerking laat deze werkzaamheden prachtig opgaan in de rest van het gevelwerk.

Deze gerichte aanpak is niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook een stuk beter voor het milieu. Deze houtrenovaties zijn met name voor woningen erg in trek, vanwege de hoge kwaliteit die geleverd kan worden. Met een uitgebreide kennis van verschillende reparatiemiddelen en technieken kunnen wij elke situatie goed inschatten. Wij komen graag een keer bij u langs om te kijken wat het beste aansluit op uw huis. De keuze tussen vervangen en repareren hangt van een paar verschillende factoren af. Onze professionals kunnen als geen ander beoordelen welke aanpak het mooiste resultaat levert. Er wordt onder meer gekeken naar de extra arbeidskosten van reparatie tegenover de hogere materiaalkosten van vervanging. Op basis van jaren ervaring kunnen zij u voorzien van bouwkundig advies. Zo komt u goed beslagen ten ijs om te beslissen tussen reparatie en vervanging.

Timmerbedrijf Spijkenisse staat klaar voor elke houtrenovatieklus. Van een hoekje van een kozijn tot het vervangen van een verrotte voorgevel, wij pakken alles grondig aan. Ons team van experts is niet bang voor een beetje uitdaging en laat altijd een net stukje maatwerk achter. Schade door houtrot wordt vakkundig gerepareerd, zodat u weer jaren vooruit kunt. Met de hulp van ons professionele inzicht en effectieve werkwijze maken we van elke klus een prachtig eindresultaat.


Contact

Timmerbedrijf Spijkenisse

Kelvinweg 15

3208 KC Spijkenisse

0181 764001

info@timmerbedrijf-spijkenisse.nl

onderdeel van Timmerbedrijf Spijkenisse