• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Kozijnen en deuren

Het plaatsen van nieuwe kozijnen, ramen en deuren wordt door ons team van professionals grondig aangepakt. Ze denken graag met u mee over de verschillende mogelijkheden, ieder met hun voor- en nadelen. Wij bieden opties voor zowel houten als kunststof kozijnen aan. Met name deze laatste heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een zeer aantrekkelijke keuze voor nieuwbouw en renovatie.

Timmerbedrijf Spijkenisse maakt gebruik van kunststof kozijnen van het merk Inoutic. Zij passen de meest moderne technieken toe om het beste uit een kozijn naar voren te brengen. Een stalen basisframe maakt het zeer lastig te forceren, terwijl de kunststof profielen zorgen voor uitstekende isolatie. Het frame is geschikt voor een breed aantal verschillende soorten ramen, van eenvoudig dubbel glas tot hypermodern HR+++-glas. Ze bieden tal van verschillende stijlen en een groot assortiment aan verschillende kleuren. Het materiaal is kleurvast en hoeft in de 50-jarige levensduur niet opnieuw geschilderd te worden. Onderhoud is een peulenschil en kan gedaan worden met een vochtige doek en een beetje afwasmiddel.

Heeft u goed duidelijk wat er allemaal moet gebeuren? Dan zetten wij voor u een passende en vrijblijvende offerte in elkaar. We houden hierin goed rekening met uw persoonlijke wensen en verwachtingen. Is alles akkoord, dan plannen we meteen de eerste werkzaamheden met u in. Wij komen onze afspraken netjes na, en zorgen met een combinatie van hoogwaardige materialen en krachtig vakmanschap voor een prachtig eindresultaat. Dankzij onze effectieve werkwijze kunnen onze professionals de opdracht snel afronden, zonder een millimeter in te boeten op ons hoge kwaliteitsstandaard. Neem binnenkort contact op met Timmerbedrijf Spijkenisse en ontdek hoe wij u verder kunnen helpen, of vraag meteen een offerte aan.Contact

Timmerbedrijf Spijkenisse

Kelvinweg 15

3208 KC Spijkenisse

0181 764001

info@timmerbedrijf-spijkenisse.nl

onderdeel van Timmerbedrijf Spijkenisse