• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Plafonds

Plafonds komen in vele soorten en maten. Wij helpen u graag bij het vinden van het beste plafond voor uw woning of bedrijfspand. U krijgt van ons bouwkundig advies en handig inzicht in de mogelijkheden en voordelen van verschillende typen plafonds. Wij maken graag een afspraak met u, om op locatie langs te komen en te kijken welk plafond het beste aansluit bij uw persoonlijke behoeften. Ons team is breed gespecialiseerd om u een uitgebreid pakket aan verschillende plafonds aan te kunnen bieden. Wij zijn van alle markten thuis, van mooie effen stucplafonds voor woningen tot nette systeemplafonds voor kantoorpanden. Van traditioneel hout tot moderne gips- en lamellenplafonds, u bent bij ons aan het juiste adres.

Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven of gemeentelijke instanties. In alle gevallen houden wij ons aan onze hoge kwaliteitseisen. Wanneer u bij ons een vrijblijvende offerte aanvraagt, krijgt u ook meteen een contract, waarin deze eisen netjes uitgelegd staan. Wij voorkomen zo verrassingen, iets wat in onze service herhaaldelijk terugkomt. De offerte zelf bevat daarom een uitgebreide samenvatting van de verschillende werkzaamheden die komen kijken bij het plaatsen van uw nieuwe plafonds.

Met een efficiënte werkmethode zorgen wij dat uw nieuwe investering in uw huis of bedrijfspand netjes wordt opgeleverd, zonder haken en ogen. U kunt tijdens het project altijd bij ons terecht voor vragen en informatie. U heeft een vaste contactpersoon, die altijd goed op de hoogte is van de voortgang van uw klus. Naderhand ruimen we alles weer netjes op en voeren we het afval voor u af. Timmerbedrijf Spijkenisse heeft met deze zorgvuldige werkwijze en hoge kwaliteit al vele malen prachtig vakwerk afgeleverd. Laat u overtuigen door onze jaren ervaring en klantvriendelijke aanpak. Geen klus is te klein of te groot voor onze professionals. Neem snel contact op voor een afspraak of meer informatie over onze plafonds op maat.Contact

Timmerbedrijf Spijkenisse

Kelvinweg 15

3208 KC Spijkenisse

0181 764001

info@timmerbedrijf-spijkenisse.nl

onderdeel van Timmerbedrijf Spijkenisse