• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Renovatie

Een huis op leeftijd vergt vaak enig onderhoud. Renovatie op maat wordt bij Timmerbedrijf Spijkenisse altijd goed aangepakt. De gevel, dakgoten, kozijnen en meer worden netjes onder handen genomen. Veelvoorkomende leeftijdsschade als houtrot wordt door ons snel en professioneel gerepareerd. Naast het repareren van bestaande problemen zorgen wij ook zonder moeite voor een extra stap. We vervangen licht beschadigde delen van uw huis voordat zij voor problemen kunnen zorgen of andere delen van het huis aan gaan tasten.

We komen op afspraak graag een keer bij u langs om de situatie grondig te inspecteren. Onze professionals hebben een oog voor detail en zijn sterk in het spotten van houtrot voordat dit duidelijk zichtbaar wordt. Wij vervangen waar nodig de houten onderdelen, en zorgen voor een duurzaam resultaat. Zo houdt u nieuwe gevallen van houtrot op hetzelfde gebied gemakkelijk tegen.

Ook grote ondernemingen als het vervangen van een heel dak worden nauwkeurig aangepakt. We zorgen dat niets over het hoofd wordt gezien en nemen in deze visie al uw persoonlijke wensen mee. Voor klussen, groot en klein, zetten wij voor u een grondige offerte op. Hierin vindt u precies wat wij voor u gaan doen en schetsen wij meteen een goed beeld van de renovatie. U heeft bij ons altijd een vaste contactpersoon, zodat u een plek heeft voor al uw vragen en opmerkingen. Uw contact heeft een goed inzicht in de voortgang van uw project en staat u hiervoor graag tijdens kantooruren te woord.

Bij Timmerbedrijf Spijkenisse werken we hard om verrassingen te voorkomen. De offerte wordt dan ook altijd realistisch ingeschat en u hoeft niet bang te zijn voor onverwachte extra rekeningen. Een effectieve werkwijze, gecombineerd met hoogwaardige materialen vanuit een netwerk van vertrouwde leveranciers, doet de rest. We houden op deze manier onze standaard voor kwaliteit buitengewoon hoog, wat zich heeft vertaald naar een lange lijst tevreden klanten.


Contact

Timmerbedrijf Spijkenisse

Kelvinweg 15

3208 KC Spijkenisse

0181 764001

info@timmerbedrijf-spijkenisse.nl

onderdeel van Timmerbedrijf Spijkenisse