• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Schilderwerk

Iedereen weet dat goed onderhouden schilderwerk zowel binnen als buiten belangrijk is. U voorkomt houtrot en warmteverlies door losgelaten kitvoegen. Maar wanneer moet er weer geschilderd worden? Hoeveel jaar gaat een professionele schilderbeurt precies mee? Timmerbedrijf Spijkenisse biedt hier graag opheldering in. Op afspraak komen wij graag een keertje kosteloos bij u langs om het schilderwerk te inspecteren. We geven u vakkundig advies, gebaseerd op vele jaren ervaring in het vak.

Vaak wordt niet opgemerkt hoe sterk het schilderwerk binnen en buiten met elkaar in verbinding staat. Je kunt de buitenkant goed beschermd hebben en nog steeds last krijgen van houtrot. Een slordig beetje kitwerk aan de binnenkant, en vocht trekt langzaamaan naar buiten toe, waar dit het hout aantast van kozijnen, deurposten en gevels. Voorkom dure reparaties en zorg dat zowel het afkitten als schilderen grondig wordt ondernomen. Onze specialisten werken nauwkeurig om deze problemen in de kiem te smoren en een prachtig resultaat neer te zetten.

Met ons professioneel bouwkundig inzicht op zak kunt u goed geïnformeerd een besluit maken over de staat van uw schilderwerk. Wilt u weten wat wij allemaal voor u kunnen doen om het schilderwerk binnen en buiten in topvorm te houden? Wij stellen voor u moeiteloos een vrijblijvende offerte op. Hierin zetten wij netjes welke werkzaamheden allemaal verricht gaan worden en geven we u een goed beeld van de verwachte kosten. Bij deze offerte ontvangt u van ons ook een contract. Hierin zetten wij uiteen welke kwaliteitseisen wij aan ons werk hangen. Zo krijgt u een goede inzage in de kwaliteit van het maatwerk dat we bij u leveren. Met een oog voor detail en duurzaamheid zorgen wij dat onze werkzaamheden nog vele jaren lang goed blijven. Wilt u meer weten of een afspraak maken om uw schilderwerk te laten inspecteren, neem dan snel contact op met Timmerbedrijf Spijkenisse.


Contact

Timmerbedrijf Spijkenisse

Kelvinweg 15

3208 KC Spijkenisse

0181 764001

info@timmerbedrijf-spijkenisse.nl

onderdeel van Timmerbedrijf Spijkenisse