• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Verbouw

Een deel van uw huis verbouwen of een mooie nieuwe aanbouw is een behoorlijke onderneming. Timmerbedrijf Spijkenisse leidt dit voor u in goede banen, met een klantvriendelijke aanpak en ouderwets vakmanschap. Onze goed geschoolde vaklieden zijn allemaal bekend met de modernste technieken, om snel en effectief hoge kwaliteit te kunnen leveren. Daarnaast hebben zij toegang tot hoogwaardige materialen, die wij via een netwerk van vertrouwde leveranciers binnenhalen. Met deze materialen zorgt het team er voor dat elk project, ongeacht de grootte, uitkomt op een prachtig eindresultaat. Keer op keer leveren zij ongeëvenaard vakwerk.

Dit project begint uiteraard bij u als opdrachtgever. Wij kijken samen met u wat de beste aanpak is voor de verbouwing en bieden bouwkundig inzicht in de mogelijkheden voor uw huis. Wanneer is vastgelegd wat wij voor u gaan doen, werken wij dit netjes uit in een vrijblijvende offerte. Hierin beschrijven we nauwkeurig welke werkzaamheden wij gaan doen en geven we u meteen een goed beeld van de geraamde kosten. Samen met de offerte krijgt u een overzichtelijk contract, waarin u precies kunt vinden welke garanties en kwaliteitscriteria aan uw project hangen. Heeft u over de offerte of het contract vragen, dan kan u ons altijd tijdens kantooruren bellen. Wij helpen u graag verder.

Van een nieuwe dakkapel of aanbouw tot een paar vervangen kozijnen, elke klus wordt grondig aangepakt voor een duurzaam resultaat. U kunt nog vele jaren zonder enige zorg genieten van het afgeleverde werk. Wij houden tijdens de bouw zo veel mogelijk rekening met uw situatie en onze professionals kunnen hier flexibel in meegaan. Alles wordt door ons netjes gepland, zodat we op efficiënte wijze voor u aan de slag kunnen. Met deze snelle en krachtige aanpak zorgen wij dat de klus in een handomdraai is geklaard, zonder een millimeter op de kwaliteit in te boeten.Contact

Timmerbedrijf Spijkenisse

Kelvinweg 15

3208 KC Spijkenisse

0181 764001

info@timmerbedrijf-spijkenisse.nl

onderdeel van Timmerbedrijf Spijkenisse