• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Wanden

Het verdelen van een ruimte met wanden of het verplaatsen van bestaande wanden is voor ons geen enkel probleem. Wij werpen een grondige blik op de plannen van uw pand en kijken precies welke wanden verplaatst of verwijderd kunnen worden. Nieuwe wanden zetten wij probleemloos neer om woningen, kantoren en meer netjes op te delen. Hierbij wordt veelal gebruik gemaakt van eenvoudige gipsplaatwanden op een stalen frame. Deze bieden een wereld aan mogelijkheden, goede kwaliteit en een scherpe prijs.

Naast deze eenvoudige basis zijn ook onze systeemwanden erg in trek. Deze hebben vaak een meer decoratieve afwerking met hout en/of glas. Geheel glazen wanden voor bijvoorbeeld kantoren vallen hier ook onder. Creëer in een handomdraai de perfecte atmosfeer in uw bedrijf of woning. Deel de zolder netjes in of breid de slaapkamer uit met een paar vierkante meter. De meeste wanden in een woning kunnen probleemloos verschoven worden. Onze experts denken graag met u mee en bieden bouwkundig advies aan, gegrond in jaren ervaring. Daarbij kunt u kiezen uit een enorm breed scala aan verschillende kleuren, vormen en afwerkingen voor uw nieuwe wanden.

Heeft u goed in kaart wat er gedaan moet worden, dan stellen wij voor u geheel vrijblijvend een offerte op. Hierin zetten wij in detail uiteen welke werkzaamheden wij voor u gaan verrichten. Bovendien zorgen wij daarnaast voor een net contract, waarin wij precies uiteenzetten welke kwaliteitseisen wij leggen aan ons werk. Onze professionals zorgen dat al onze werkzaamheden tot aan het kleinste detail volgens deze eisen worden uitgevoerd. Zo leveren zij keer op keer ongeëvenaard vakwerk voor u. Met deze krachtige instelling en uitstekende service heeft Timmerbedrijf Spijkenisse een grote lijst tevreden klanten opgebouwd. Jaren ervaring en een klantgerichte aanpak zorgen ervoor dat ook u zich met uw project bij hen kunt voegen, mocht u dit door ons laten uitvoeren.Contact

Timmerbedrijf Spijkenisse

Kelvinweg 15

3208 KC Spijkenisse

0181 764001

info@timmerbedrijf-spijkenisse.nl

onderdeel van Timmerbedrijf Spijkenisse