• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Dakkapellen

Wilt u meer halen uit uw zolder of bovenverdieping? Een mooie dakkapel geeft u op eenvoudige wijze een paar extra vierkante meter voor een beduidend grotere slaapkamer. Maak van uw krappe zoldertje een mooie extra slaapkamer of studeerruimte. U schept met een open dakkapel bovendien een grote bron van natuurlijk licht in uw huis. Met behulp van moderne techniek wordt de dakkapel geheel op uw persoonlijke wensen afgestemd, om zo netjes aan te sluiten op uw huis. Met ruime keuze in verschillende kleuren en afwerkingen krijgt u precies de juiste vorm en maat om uw woning zo goed mogelijk te verrijken. Ook van binnen wordt alles netjes afgewerkt om zo goed mogelijk met uw interieur samen te vallen.

Deze handige uitbreiding voor uw huis is dankzij moderne fabricagemethoden meer betaalbaar dan ooit. Onze professionals zorgen dat u zonder problemen kunt genieten van deze welkome toevoeging aan uw woning. Zaken als het netjes laten aansluiten van het dak worden netjes afgewerkt. Door hoogwaardige materialen te gebruiken bij de opbouw voorkomen we ook dat u last krijgt van lekkages in of rondom de dakkapel. Ramen en kozijnen worden netjes naar wens in de constructie meegenomen, met mogelijkheden voor scharnieren, zodat u in de zomer een raampje open kunt zetten.

Een dakkapel kan veel haken en ogen met zich mee brengen. Deze kunnen voor onverwachte extra kosten zorgen, iets waar niemand op zit te wachten. Wij zorgen daarom dat alle kosten die komen kijken bij het plaatsen van een dakkapel netjes worden meegenomen. Zaken als het aanvragen van een vergunning, het netjes aftimmeren en afwerken van de dakkapel en meer worden duidelijk omschreven in onze gedetailleerde, vrijblijvende offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent en hoeft u niet bang te zijn voor onaangekondigde extra kosten. U kunt snel genieten van de topkwaliteit van Timmerbedrijf Spijkenisse.Contact

Timmerbedrijf Spijkenisse

Kelvinweg 15

3208 KC Spijkenisse

0181 764001

info@timmerbedrijf-spijkenisse.nl

onderdeel van Timmerbedrijf Spijkenisse