• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Over ons

Timmerbedrijf Spijkenisse is een jong timmerbedrijf met een effectieve werkwijze. Wij hebben een plan voor vrijwel elke vorm van onderhoud, verbouwing en meer voor woningen, winkels en kantoren. Dankzij goede organisatie en professioneel vakmanschap leveren wij hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

Met onze praktische aanpak zorgen we bovendien dat de werkzaamheden snel en netjes afgehandeld worden. U kunt rustig achterover leunen, terwijl wij voor u de meest uiteenlopende bouwwerkzaamheden onder handen nemen. Van een extra wandje tot een gehele nieuwe aanbouw of dakkapel, wij leveren uitsluitend topkwaliteit.

Met een persoonsgerichte handelswijze zorgen we tegelijkertijd dat u altijd precies weet waar u aan toe bent. Wij denken graag met u mee voor uw nieuwe project en bieden bouwkundig inzicht. Met ons deskundig advies en oplossingsgerichte denkwijze kunnen wij al uw wensen meenemen in het plan. Dit werken wij voor u netjes uit in een vrijblijvende offerte met bijbehorend contract. Zo weet u precies waar u aan toe bent en welke garanties wij leveren. Met deze heldere communicatie hebben wij als jong bedrijf al een aanzienlijke lijst tevreden klanten opgebouwd.

Deze lijst blijft groeien, dankzij onze duurzame werkmethoden. Onze constructies worden gebouwd om een flink aantal jaren mee te gaan, zodat u nog lang ongestoord plezier beleeft van ons werk. Met een oog voor detail en hoogwaardige materialen, geleverd door een vertrouwd netwerk van leveranciers, wordt elke klus mooi afgerond. Dit alles om onze hoge kwaliteitseisen te waarborgen en u het beste resultaat te geven. U heeft tijdens de klus één vast aanspreekpunt bij ons, waar u tijdens kantooruren altijd terecht kunt voor vragen en opmerkingen. Zo weet u precies hoe de ontwikkeling van uw project er voor staat en kan er tijdig ingegrepen worden, mocht er onverwacht behoefte aan verandering zijn. Vraag gemakkelijk online een offerte aan via onze website, of neem snel contact op voor meer informatie.


Contact

Timmerbedrijf Spijkenisse

Kelvinweg 15

3208 KC Spijkenisse

0181 764001

info@timmerbedrijf-spijkenisse.nl

onderdeel van Timmerbedrijf Spijkenisse